Voor bedrijven

Alle kerstpakketten voor 2023 zijn volledig uitverkocht! 


Meer informatie

Op zoek naar een origineel kerstpakket?

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 20.000 mensen blij gemaakt met een origineel kerstpakket, gevuld met lokale producten. Bij ons draait alles om (lokale) kwaliteit, maar ook om het verhaal. Ook dit jaar willen wij weer veel mensen blij maken! Kies jij ook voor een uniek kerstpakket in 2023? Laat je gegevens achter via onderstaande knop en wij nemen z.s.m. contact met jou op!

Stuur berichtje!

Onze kerstpakketten

De kerstpakketten van No Waste Army zijn gevuld met kwaliteitsproducten. Daarnaast is ieder kerstpakket voorzien van gepersonaliseerde producten en alcoholvrij te bestellen. Hierbij kun je denken aan een fles Limoncello met jouw bedrijfsnaam erop. Vorig jaar werden onze kerstpakketten gewaardeerd met een 9 en ook dit jaar gaan wij weer veel mensen blij maken met een origineel kerstpakket!

Er zijn vier verschillende thema kerstpakketten om tussen te kiezen en onze kerstpakketten zijn beschikbaar in drie formaten.

Medium kerstpakket € 35,-
Large kerstpakket € 45,-
Extra large kerstpakket € 55,- 


Borrelbox

In de Borrelbox vind je de allerlekkerste producten om gezellig mee te borrelen tijdens de feestdagen. Kwalitatieve producten van Hollandse bodem, zoals een heerlijke fles bubbels, lekkere biertjes, ambachtelijk breekbrood met mooie smeersels en heerlijke worst. Dat wordt smullen!

No Waste Army box

De No Waste Army box is gevuld met (h)eerlijke, houdbare producten, gemaakt van reststromen. Hierbij moet je denken aan appelsprankel gemaakt van appeltjes die niet aan het schoonheidsideaal voldoen, zeep van sinaasappelschillen en bier gemaakt van broodresten. Een uniek kerstpakket met een bijzondere boodschap!

Lokale box

De lokale box is een rijk gevuld kerstpakket met de lekkerste producten, rechtstreeks van de producent. Kwalitatieve producten van Hollandse bodem en misschien wel bij jou uit de buurt. Wat dacht je van heerlijke wijn uit Oosterhout, kaaskoekjes uit Zeeland of bijzondere thee uit Zundert?

Italiaanse box

Wie houdt er nou niet van de Italiaanse keuken? Met deze box waan je je even in Italië. Geniet van de mooie rode wijn, proef de verschillende soorten pasta en kietel je smaakpapillen met de pastasaus van Nederlandse tomaten. Natuurlijk mag de olijfolie in dit Italiaanse kerstpakket niet ontbreken. Buon appetito!

Wij maken impact. Samen met jou.

Met het No Waste Army willen wij impact maken. Niet alleen door voedselverspilling tegen te gaan, maar ook door kieskeurig te zijn als het gaat om onze samenwerkingspartners. Zo worden de kerstpakketten ingepakt bij een sociale werkplaats. Tevens steun je met de aankoop van zo'n uniek kerstpakket stichting Make-A-Wish doordat er voor elk verkocht pakket € 2,50 gedoneerd zal worden aan deze belangrijke stichting.

Zij gingen jou voor:

Niks is te gek!

In 2022 hebben wij meer dan 12.500 mensen in het hele land blij gemaakt met een kerstpakket. Een groot deel hiervan ging naar de medewerkers van het Amphia ziekenhuis in Breda, waar de kerstpakketten werden uitgedeeld tijdens een tweedaagse kerstmarkt. Wat we hiermee willen zeggen? Dat niets ons te gek is, alles is mogelijk!

Meer informatie
Omdat wij vestigingen hebben door het hele land, is een lokaal kerstpakket zoeken niet makkelijk. Dit is jullie gelukt, chapeau!

Van Bastianen Tilburg Groep

Dit kerstpakket sluit perfect aan op onze duurzame missie en we steunen gelijk een goed doel!

Natuurhuisje

Tijdens kerst 2022 hebben wij 5000 kerstpakketten voor alle medewerkers en vrijwilligers van Amphia mogen ontvangen. Deze op maat gemaakte pakketten zijn samen met een speciaal georganiseerde kerstmarkt aan alle collega’s uitgereikt. Amphia kijkt terug op een mooie samenwerking!

Amphia

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker. We kunnen alles op één locatie leveren of aan huis d.m.v. elektrisch transport. 
Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste en mooiste producten. Heb jij de gouden tip? Neem vooral contact op en wie weet zit jouw prachtige product volgend jaar in één van onze kerstpakketten.