Reddingsoperatie: 64.000 flessen wijn AFGELOPEN!

Het meest zonnige seizoen ooit heeft voor prachtige, volle duiventrossen gezorgd in het Sint Catharinadal klooster in Oosterhout. Hier kunnen de zusters 64.000 flessen wijn van maken; bijna twee keer zoveel als in een normaal jaar! Voor de zusters is het een enorme uitdaging om deze voorraad te kunnen verkopen, terwijl dat juist zo belangrijk is. De opbrengst van de wijn gaat namelijk naar het onderhoud van het klooster.

Wat kun je kopen?

Een mooie witte blend (Auxerrios, Pinot Blanc, Pinot Gris). Je kunt één fles bestellen, maar ook een doosje met daarin zes flessen wijn.

  • De prijs van één fles wijn is 14,50 euro
  • De prijs van een doos met zes flessen wijn is 87 euro 

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling door te klikken op de onderstaande button. Je kan daarna kiezen om de bestelling op te halen op het klooster of thuis te laten bezorgen.

Ophalen of thuis laten bezorgen?

Je kunt jouw bestelling ophalen bij de kloosterwinkel in Oosterhout. Liever thuis laten bezorgen? Dat kan uiteraard ook!

  • Ophalen bij de kloosterwinkel aan de Kloosterdreef 3 kan iedere zaterdag en zondag tot en met 8 oktober 2023. De winkel is geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. 
  • Kies jij ervoor om je wijn thuis te laten bezorgen? Dan zal deze tussen 4 en 15 september bij jou thuis afgeleverd worden. 

Wijn bestellen

Wil jij de nonnen helpen en zelf genieten van de heerlijke wijn? Plaats dan nu je bestelling! Dat kan heel eenvoudig door te klikken op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Jouw bestelling zal met de grootste zorg en liefde worden ingepakt door de zusters. Daarom verzenden zij de wijn tussen 4 en 15 september 2023. De wijn zal daarna bij jou thuis worden bezorgd. Je ontvangt bericht met Track & Trace code wanneer de wijn onderweg is. 
De witte wijn is een mooi blend van Auxerrios, Pinot Blanc en Pinot Gris.  De blend heeft een mooie lichtgroene kleur. In de neus van vleugje van citrus en groene appel, in de smaak meer tonen van witte perzik met een licht fruitige afdronk. 
Wij bezorgen door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Een doos witte wijn van zes flessen kost 102 euro inclusief verzending in een extra stevige en speciale wijn verzenddoos. 
Zit je nog met vragen? Stuur je vraag naar info@nowastearmy.nl en wij helpen je graag verder.